Ympäristö

Veden ja oikein valittujen pesuaineiden optimaalisen käytön ansiosta tekstiileillä on pitkä käyttöikä ja ympäristön kuormitus on mahdollisimman vähäistä. Jäteveden lämmöntalteenotto, veden kierrätys ja monet muut toimenpiteet mahdollistavat sen, että luonnonvaroja kulutetaan huomattavasti vähemmän verrattuna yksityistalouksien tai asiakkaiden suorittamiin pesuihin.

Käytetty tekstiili pyritään hyödyntämään mahdollisimman tehokkaasti esimerkiksi luovuttamalla poistetut tekstiilit muotiteollisuudelle kierrätyskankaista tehtyjen vaatteiden raaka-aineeksi. Yhteistyökumppanimme tekstiilien uusiokäytössä on Helsinkiläinen design-vaatemerkki TAUKO (www.taukodesign.fi).

Ympäristöjärjestelmämme sertifioitu ISO 14001 standardin mukaiseksi Eurofins:n toimesta.

Luonnonvarojen säästö on yksi tärkeä tavoitteemme ja olemme investoineet merkittävästi energiatehokkuutemme parantamiseen. Säästämme kustannuksissa asiakkaittemme eduksi ja kannamme oman vastuumme ympäristöstä!


Lisää tietoa ympäristöön liittyvistä asioista antaa laatu- ja ympäristövastaava Merja Koivuniemi.

Laatu-, ympäristö- ja TTT-politiikka

 

ISO 14001 sertifikaatti

Jotain hukassa?

Kadonneen tavaran tiedustelu »

Palaute tai kysymys

Palautelomake »

Meille töihin

Täytä lomake »

Luotettava kumppani

VALVOTTUA LAATUA

Hygienian takana VTT:n auditoima ja sertifioima mikrobiologisen puhtauden laadunhallintajärjestelmä (standardi SFS-EN 14065)

Lue lisää >>

PALVELUVALIKOIMA

Laajan palveluvalikoimamme tavoitteena on vapauttaa asiakkaan resurssit hoitotyöhön

Lue lisää >>

TUOTEVALIKOIMA

Tavoitteemme on jatkuvasti laajenevan yhteiskäyttö- mallistomme avulla tarjota asiakkaillemme tutkitusti parhaat tekstiiliratkaisut kokonaiskustannuksiltaan kilpailukykyiseen hintaan

Lue lisää >>