Ajankohtaista

Yrityksemme nimi on muuttunut

Yrityksemme nimi on muuttunut. Uusi nimemme on Hämeen Tekstiilihuolto Oy. Nettisivujemme osoite on jatkossa www.hameen.fi ja sähköpostiosoitteemme muotoa etunimi.sukunimi@hameen.fi. Asiakaspalvelumme osoitteet jatkossa: Lahden yksikkö asiakaspalvelu@hameen.fi ja Hämeenlinnan yksikkö asiakaspalvelu.hameenlinna@hameen.fi. Vanhat osoitteet toimivat uusien rinnalla vielä jonkin aikaa.

 

Verkkolaskutusosoitteemme muuttuu

08.10.2021

Verkkolaskutusosoitteemme muuttuu

 

Hyvä yhteistyökumppani,Verkkolaskuosoitteemme muuttui 1.10.2021

Verkkolaskuoperaattorinamme toimii Maventa Oy 1.10.2021.

Verkkolaskutustietomme ovat:

 Nimi  Y-tunnus  Verkkolaskuosoite
 Hämeen Tekstiilihuolto Oy  0213162-9  003702131629

Välittäjätiedot:

 Välittäjätiedot  Välittäjätunnus

 Jos verkkolaskujen välittäjänne on operaattori, esim. Itella,

 Basware ym. välittäjätunnus on

 003721291126

 Jos verkkolaskujen välittäjänne on pankki, esim. Nordea,

 Osuuspankki yms. välittäjätunnus on

 DABAFIHH

 

Huom! Pyydämme olemaan tarkkana operaattoritunnuksen kanssa, jotta laskut saapuvat ongelmitta perille
Mikäli ette pysty lähettämään verkkolaskuja, pyydämme toimittamaan ostolaskut suoraan skannauspalveluun paperisena tai sähköpostitse alla olevan ohjeen mukaisesti.

 

PAPERILASKUJEN LASKUTUSOSOITE

 

Hämeen Tekstiilihuolto Oy

PL 100

02131629

80020 Kollektor Scan

 

Tärkeitä huomioita paperilaskujen lähettämiseen skannauspalveluun

 • Lähetä skannauspalveluun vain lasku liitteineen.
 • Älä laita skannauspalveluun maksumuistutuksia tai perintäkirjeitä, koska ne eivät ole laskuja.
 • Sarjanumerotieto tulee olla myös paperilaskulla laskutusosoitteen osoitekentässä yrityksen alapuolella, ei ainoastaan kuoressa.
 • Monisivuisia laskuja ei saa jakaa useaan kirjekuoreen.
 • Laskun sivuja ei saa liittää yhteen millään tavalla (nitojalla tms.).
 • Laskulla on loppusumma.

 

SÄHKÖPOSTILASKUT


PDF-muotoiset laskut sähköpostin liitetiedostona osoitteella:
invoice-02131629@kollektor.fi


Tärkeitä huomioita sähköpostilaskujen lähettämiseen skannauspalveluun

 • Laskut lähetetään sähköpostin liitetiedostoina PDF-muodossa
 • Yksi lasku per tiedosto, joka sisältää laskun kaikki sivut ja muut liitteet
 • Yksi sähköposti voi olla maksimissaan 10Mb
 • PDF-tiedostojen tulee olla aitoja PDF-dokumentteja versio 1.3 tai uudempi
 • PDF-tiedostot eivät saa olla lukittuja tai salasanalla suojattuja
 • Dokumentin ulkomitta voi olla maksimissaan 210x297mm eli A4
 • Tiedoston nimi ei saa sisältää kuin tavallisia kirjainmerkkejä, a-z, A-Z, 0-9

 

Lisätietoja tarvittaessa:


Hämeen Tekstiilihuolto Oy
Satu Tammelin-Mikkola
satu.tammelin-mikkola@phth.fi
Puh. (03) 8740322


Tilausjärjestelmä vaihtuu, ilmoittaudu koulutukseen

30.09.2021

Hyvä asiakkaamme

Päijät-Hämeen Tekstiilihuolto Oy:n toiminnanohjaus- ja tilausjärjestelmä on vaihtumassa. Järjestelmävaihdoksen arvioitu ajankohta on loka-marraskuun vaihteessa 2021. Tiedotamme lähempänä järjestelmänvaihdoksen tarkan aikataulun.

Toiminnanohjausjärjestelmän muutoksen myötä laskujen ja lähetteiden ulkoasu tulee muuttumaan.

Muutoksen myötä myös tilausjärjestelmä vaihtuu. Tilausjärjestelmänvaihdos koskettaa asiakkaita, jotka tilaavat itse.

 

Tilausjärjestelmän muutos

Tilausjärjestelmään kirjaudutaan jatkossakin www.hameen.fi verkkosivujen kautta. Muutos ei vaadi asiakkailta toimenpiteitä. Tilausjärjestelmä toimii selaimessa, mutta emme suosittele Internet Explorer -selaimen käyttöä.

Toimitamme uudet tunnukset järjestelmään lähempänä järjestelmän käyttöönottoa. Järjestämme käyttökoulutukset webinaareina. Lisäksi lisäämme ohjeet järjestelmän käyttöön verkkosivuillemme ja toimitamme kirjalliset ohjeet tilaajille.

 

Ohjeet Webinaariin ilmoittautumiseen

Webinaareja järjestetään seuraavina ajankohtina:

Torstaina 14.10.2021 klo 13:00 – 13:30

Keskiviikkona 20.10.2021 klo 13:00 – 13:30

 

Ilmoittautuminen webinaariin tapahtuu alla olevan linkin kautta, lähetämme kutsulinkin antamaasi sähköpostiosoitteeseen.

link.webropol.com/s/phth-koulutus (Ilmoittautuminen viimeistään sunnuntaina 10.10.2021)


Asiakastyytyväisyyskysely 2020

16.12.2020

Teimme loka-marraskuussa vuosittaisen asiakastyytyväisyyskyselyn, johon saimme mukavan määrän vastauksia. Asiakastyytyväisyyskyselyyn vastanneiden kesken arvottiin kolme tekstiilipakettia, arvonta on suoritettu ja olemme suoraan yhteydessä voittajiin. Suuret kiitokset kaikille osallistuneille!

 

Kyselyn tuloksista ilmeni, että tekstiilihuoltopalvelu koettiin merkityksellisenä asiakkaidemme toiminnan ja imagon kannalta, eikä tekstiilihuollon asiat vie liikaa asiakkaidemme työaikaa.  Saimme erityisen hyvää palautetta myös toimituksiin ja hyllytyspalveluun liittyen. Käsittelemme tutkimuksen tuloksia tarkemmin läpi asiakastyöryhmissämme.

 

Kyselyssä saimme myös runsaasti kehitysideoita, joista erityisesti esiin nousi potilasvaatteiden ja äitiysvaatteiden mallistot. Iloksemme voimme todeta, että ensi vuonna saamme työvaatemallistoon myös äitiysvaatteet, potilasvaatteidenkin osalta teemme parhaillaan uudistusta.


COVID-19 tiedote

13.03.2020

Epidemiaan varautuaksemme olemme päivittäneet yrityksemme sisäistä ohjetta, olemme myös pitäneet henkilökunnalle tiedotus- ja koulutustilaisuuden. Olemme pyytäneet ja saaneet uuteen koronavirukseen (COVID-19) konsultaatiota sairaanhoitopiiriltä ja kemikaalitoimittajaltamme.

Päijät-Hämeen Tekstiilihuolto Oy:n pesuprosessissa saavutetaan 100% desinfektio myös uuden koronaviruksen osalta. Hygieniajärjestelmämme kattaa myös pestyn tekstiilin käsittelyn, kuljetukset asiakkaille, sekä hyllytyspalvelun.

Säilyttääksemme riittävän miehityksen palvellaksemme terveydenhuoltoa tehokkaasti myös mahdollisen epidemian aikana, olemme täsmentäneet ja korostaneet henkilökuntamme ohjeistusta myös vapaa-ajalla tapahtuvaa altistusta kattavaksi.

Henkilöstömme altistuksen minimoimiseksi korostamme, että koronatartunta- ja epäilytapauksissa tekstiilit tulee pakata muun infektiopyykin tavoin infektiopyykkiä koskevaa ohjeistusta noudattaen. Infektiopyykkipusseja voi tilata normaalin tekstiilitilauksen yhteydessä ja tarvittaessa ohjeistusta niiden käyttöön ja käsittelyyn on saatavilla asiakaspalvelustamme.


Muutoksia omistuspohjassa

17.10.2018

Päijät-Hämeen hyvinvointikuntayhtymä on ostanut Lahden ja Orimattilan kaupungeilta sekä Hollolan, Padasjoen ja Asikkalan kunnilta Päijät-Hämeen Tekstiilihuolto Oy:n osakkeet syksyllä 2018. Kauppa on luonnollista jatkumoa kehitykselle, kuntien siirrettyä vuoden 2017 alusta SOTE-palveluiden tuottamisen hyvinvointikuntayhtymälle. Yritykselle kauppa tarkoittaa entistä parempia resursseja keskittyä alkuperäiseen tehtäväänsä SOTE-sektoria palvelevana korkean laadun sairaalapesulana ja mahdolllistaa toimintojen edelleen laajenemisen Kanta-Hämeen alueella. 


ISO 14001 ympäristöjärjestelmä sertifioitu

21.12.2015

Päijät-Hämeen Tekstiilihuolto Oy:lle myönnettiin koko yrityksen toiminnot kattava ISO 14001 -sertifikaatti 21.12.2015. ISO 14001 -standardi ohjaa organisaatioita ympäristöasioiden jatkuvassa kehittämisessä. Järjestelmä on VTT:n sertifioima ja luonnollista jatkoa aiemmin saadulle SFS-EN 14065 Mikrobiologisen puhtauden hallintajärjestelmälle. Suuri kiitos henkilökunnallemme ja yhteistyökumppaneillemme pitkästä, tärkeästä ponnistuksesta!


Sairaalatekstiilien kierrätys

01.12.2015

Päijät-Hämeen Tekstiilihuolto oli mukana tukemassa Shameek Vatsin Tampereen Teknilliselle Yliopistolle tekemää tutkimusta, jonka aiheena oli sairaalatekstiilien kierrättäminen vaatteiksi (Upcycling of hospital textiles into fashionable garments). Lopputyö tehtiin yhteistyössä TAUKO Designin ja Päijät-Hämeen Tekstiilihuolto Oy:n kanssa ja se sai rahoitusta Suomen Tekstiili & Muoti ry:ltä. Linkki uutiseen

 

 


Vuoden ympäristötekijä 2015!

07.09.2015

Lahden seudun ympäristöpalvelut on myöntänyt kunniamaininnan Päijät-Hämeen Tekstiilihuollo Oy:lle toimintansa energiatehokkuuden parantamisesta Vuoden Ympäristötekijä -kilpailussa. Kyseessä on vuosittain yrityksille myönnettävä tunnustus ympäristöasioiden huomioimisesta. Meidän lisäksi tunnustus myönnettiin tänä vuonna myös lahtelaiselle Oilon Oy:lle, joka valmistaa mm. energiatehokkaita kaasupolttimia. Kiitos tunnustuksesta kuuluu kaikille yhteistyökumppaneillemme ja erityisesti omalle, aktiiviselle henkilökunnallemme!


Energiansäästö

06.09.2015

Luonnonvarojen säästö on yksi tärkeä tavoitteemme. Olemme onnistuneet tiputtamaan energiankulutustamme miltei 40% vuoden 2013 alun tasosta ja investoimme energiatehokkuuden parantamiseen merkittävästi myös tulevaisuudessa. Säästämme kustannuksissa asiakkaittemme eduksi ja kannamme oman vastuumme ympäristöstä!

 


Omien tekstiilien merkkaaminen

20.03.2014

Pesulaan tulee päivittäin paljon merkkaamattomia asiakkaiden omia tekstiilejä pesuun.

Pesukoneissamme pestään useamman eri asiakkaan tekstiilejä samalla kertaa ja tekstiilit lajitellaan pesun jälkeen. Jos tekstiileissä ei ole asiaankuuluvia merkkejä, ei pesun jälkeen enää tiedetä kenelle tekstiilit kuuluvat. Asiakkaan vastuulla on, että pesuun ei lähetetä merkkaamattomia tai huonosti merkattuja tekstiilejä. Asiakas huolehtii myös, että asiakaslaitoksen asukkaiden omaisille on annettu myös ohjeet tekstiilien merkkaamisesta, asiakaskoodista ja niiden tärkeydestä. 

Tekstiileissä saa käyttää vain pesulan hyväksymiä merkkejä ja merkkien kiinnitystapoja. Tekstiilit voi myös merkkauttaa pesulassa tai tilata meiltä ommeltavia merkkejä ja merkkien kiinnitysohjeet. 

Huomaattehan myös, että vuokratekstiileihin ei merkintöjä saa tehdä.

Merkkauksesta lisätietoja työnjohdostamme.

 


Tutkittua tietoa siivousliinojen hygieniasta

14.11.2013

Päijät-Hämeen Tekstiilihuollon ja Hjelt -instituutin syksyllä 2013 suorittamissa tutkimuksissa on todistettu, että pesulan käyttämä lämpödesinfektioprosessi on tehokas ja tappaa kaikki yleisimmät tautia aiheuttavat mikrobit. (mukaanlukien MRSA ja lämpöresistentti  Enterococcus hirae). Testi tehtiin kaikkein vaativimmilla tuotteilla eli mikrokuituisilla tasopyyhkeillä sekä lattiapyyhkeillä. Tutkimukseen osallistuivat laboratorion johtaja, FT Kirsi Laitinen ja tekstiilihuoltoalan hygieniatoimikunnan jäsen, laatu- ja ympäristövastaava Merja Koivuniemi

Käyttämällä tekstiilihuollossa sertifioitua ja valvottua pesulaa, sairaalat ja palvelutalot voivat vähentää haitallisten mikrobien leviämistä laitoksen sisällä tai sieltä esimerkiksi henkilökunnan koteihin. Itsesuoritettuun, valvomattomaan pesuun liittyy aina riski mikrobien leviämisestä esimerkiksi täyttöluukun reunojen kautta tai epätäydellisesti peseytyvien tekstiilien välityksellä.

 -Hjelt -instituutin hygienian ja mikrobiologian laboratorio sijaitsee Helsingissä ja se on yksi johtavista pohjoismaisista sairaalahygieniaan ja mikrobiologiaan erikoistuneista laboratorioista.-

 


Yhteistyösopimus vaatteiden kierrätykseen

01.10.2013

Päijät-Hämeen Tekstiilihuolto Oy ja Helsinkiläinen TAUKO -vaatemerkki ovat sopineet yhteistyösopimuksen käytöstä poistettujen tekstiilien toimittamisesta uusiomateriaalista valmistettujen design-vaatteiden raaka-aineeksi. Lisää tietoa aiheesta antaa tekstiilipäällikkö Ulla Suokas (Päijät-Hämeen Tekstiilihuolto) ja vaatesuunnittelija Mila Moisio (Tauko)


Jotain hukassa?

Kadonneen tavaran tiedustelu »

Palaute tai kysymys

Palautelomake »

Meille töihin

Täytä lomake »    

Ohjeita Ohjeita asiakkaille

Katso ohjeet »

Luotettava kumppani

VALVOTTUA LAATUA

Hygienian takana Eurofins:n auditoima ja sertifioima mikrobiologisen puhtauden laadunhallintajärjestelmä (standardi SFS-EN 14065)

Lue lisää >>

PALVELUVALIKOIMA

Laajan palveluvalikoimamme tavoitteena on vapauttaa asiakkaan resurssit hoitotyöhön

Lue lisää >>

TUOTEVALIKOIMA

Tavoitteemme on jatkuvasti laajenevan yhteiskäyttö- mallistomme avulla tarjota asiakkaillemme tutkitusti parhaat tekstiiliratkaisut kokonaiskustannuksiltaan kilpailukykyiseen hintaan

Lue lisää >>